úterý 1. září 2009

Lullaby for Pi - synopsis

Sam (Rupert Friend) je okouzlující jazzový zpěvák. Bohužel od smrti své manželky (Sarah Wayne Callies) už nedokáže dál zpívat, dokonce se ani usmát. Tráví všechny noci v hotelovém pokoji, kde se poprvé setkali a čeká, až mu zavolá. To se však už nikdy nestane. Stěží se setkává s někým jiným, než s hotelovým recepčním a svým nejlepším přítelem Georgem (Forest Whitaker).

Během jedné noci do Samova pokoje vtrhne dívka (Clémence Poésy) , skrývající se před svým pronásledovatelem a zamkne se v koupelně. Stejně tajuplně, jako její matematické jméno Pi, Sama požádá, aby jí zazpíval ukolébavku. A ikdyž si Sam myslel, že už nikdy zpívat nebude, vyslyší dívčinu prosbu.

Od této magické chvíle, noc po noci, Sam a Pi otevřou své srdce skrz zavřené dveře. A den po dni, díky černému zpěvákovi Williamovi, Sam znovu otevře své knihkupectví a vrátí se k hudbě. S pomocí George nakonec Sam najde Pi a rozluští její tajemství.

-Doplnili jsme také oficiální stránku Lullaby for Pi na Forecast Pictures webu (levý postranní panel "Current Projects"

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

No tak ro mě teda nas*ali. To tam má Sarah jako hrát nějakých prvních deset minut nějakou manželku, která potom umře??! No to je teda hrozný....

Sarah řekl(a)...

Tak to asi nebude tak velká role, jak jsem si myslela. No paráda...evidentně jí štěstí přeje asi jako mě =D

Miss Garcia řekl(a)...

No jestli je stejný smolař tak to potěš =D

Craney řekl(a)...

Sarah bude spíše ve flashbacích. Pokud bude "Sam" vyprávět svůj příběh, tak Sarah role nebude ZAS TAK malá...