neděle 2. května 2010

The Story of Lori Grimes

Určitě Vás všechny zajímá více o postavě Lori Grimes z připravované a dlouho-očekávané minisérie "The Walking Dead", ve které se zahraje Sarah Wayne Callies. V příspěvku najdete souhrný popis jejího příběhu. Co jsem se koukala po komentářích a názorech, podle fanoušků byl výběr Sarah do této role výborným krokem, a pokud vezmeme v úvahu i velice zajímavý děj, můžeme se těšit na skvělou podívanou!

Během akce, při které je Rick nucen chytit jednoho trestance, je bohužel postřelen do hrudi a v nemocnici upadne do komatu. Když nemrtví začínají okupovat město Cynthiana, Rick leží stále nehnutě v nemocnici. Lori se tedy rozhodne k záchraně jejich syna, Carla, a opustí svého manžela, zatímco se modlí, aby vše přežil.

Společně s kolegou svého manžela - strážníkem Shanem - se dostanou do Atlanty k jejím rodičům s naději, že zde budou v bezpečí před stále větším počtem nemrtvých. Lori je však stále emotivně na dně z toho, že nechala svého manžela v Cynthianě, a tak začne důvěřovat Shanovi. Po jeho boku se po několika měsících cítila konečně uklidněně, a tak mu posléze podlehne a spolu s Shanem se vášnivě pomilují, čehož ale Lori následně hluboce lituje.

Sotva dorazí do Atlanty, uvědomí si, že celé město je pokryto nemrtvými. Společně s ostatními přeživšími, Lori, Shane a Carl se utáboří na okraji města. V následujících týdnech přežijí několik útoku a snaží se ochránit před dalšími. Loriina naděje se zvedne, když se jeden z přeživších vrací z města nejen s potřenými zásobami, ale také s jejím manželem!
Source: comicbookmovie.com

2 komentáře:

Ivee řekl(a)...

ou, to vypadá zajímavě. Už se na to těším :)

Nickname: Romiq-Girl♥ řekl(a)...

Ahoj, můj web http://couple.carbon-dioxide.cz/ se přestěhoval na http://domilie.net/, prosím, až budeš moct, změň si odkaz =) děkuju =)