úterý 26. května 2009

THE FINAL BREAK download

Stále čekáme na HD verzi, která se zatím ještě neobjevila. Jelikož se asi jen tak nedočkáme, rozhodla jsem se,že vám sem zatím přidám to co je a až se objeví ta nejlepší verze, tak jí sem přidám společně s balíčkem screenů, které si budete moci jako vždy stáhnout. (I když věřím, že jste film už všichi viděli )

Menší verze (697 MB) úplně bez titulek zde
The Final Break movie (1,1 GB) si můžete stáhnout zde
upload: GK voyger z prison-break.cz fóra

Pár screenů na ukázku (balíček screenů bude až po HD verzi ) =) Jinak tento díl se vám stáhne s hebrejskejma titulkama :D:D... nepanikařte, v bs playeru se dají vypnout přes titulky→primární→a odkliknete zobratit titulky

free image hostfree image hostfree image hostfree image host
free image hostfree image hostfree image hostfree image host
free image hostfree image hostfree image hostfree image host


34 komentářů:

Miss Garcia řekl(a)...

Tenhle díl byl opravdu síla takový konec jsem nečekala! To opravdu ne! MYslela jsem že mě odvezou . .

Anonymní řekl(a)...

Tak raději si počkám na lepší verzi a s českýma titulkama, když už tak už pořádně pro mě.

MaSak řekl(a)...

Na lepší verzi si počkat můžeš, na titulky podel mě nemusíš, podel mě to zase nebylo až tak těžký. Jestli nemáš Aj v oblibě,tak bys možnátřeba nerozuměla každej větě,ale rozhodně by jsi věděla o co tam šlo. =)=)

Miss Garcia ....Ano,ten konec ... ='( Docela mě pohoršilo, že tak úžasnej začátek nechali běžet jenom dvě minuty a pak to všechno přerušili... ty vš, o čem mluvím! nechci tady dělat nějaký neočekávaný spoilery pro ty,co to ještě neviděli.... Ale mohu říct, že ten konec byl ještě dojemnější než ten 22. díl na konci. Navíc to měli tak rozškatulkovaý, že když sis začala utírat oči po jednej scéně, rázem tam byla další a měla si zase plný oči....no a ta úplně,úplně poslední scéna! no comment! =)

Miss Garcia řekl(a)...

MaSak . . . Úplný souhlas ten začátek tam byl fakt jen chvíli. Mohli to nechat dýl. Bylo to krásný a pomalu se to rozjíždělo . .ale to by scénárity asi zabilo nechat to dýl . .. . Konec byl dojemnější probrečela jsem nejméně hodinu. A přesně tak když sis začala utírat oči, tak hned tam byla další scéna a tak furt dokola . . A k tomu konci asi nic nedodám tím mě vytočili tohle si nezasloužil . . uvíde co na to řekne Craney až se vrátí a uvidí to a co řeknou ostatní fanoušci . .

MaSak řekl(a)...

Miss Garcia..... přesně tak , počkej mna ostatní,kteří čekají na hd verzi....pak si myslim,ze se tu komentare hodne rozjedou... uplne na zacatku sem se citila snad nejlip, ale po 2. minute ... no co dodat .... scenaristi jsou proste scenaristi .. by me zajimalo,kdyby si meli sepsat svuj zivot, jestli by se ozenili a pak jim po par minutach..... ='( :(!!! No nic....

Miss Garcia řekl(a)...

MaSak . . jo počkám na ostatní co napíšou až to uvidí . .to bude záplava komentářů . . Taky mi bylo na začítku hezky ale pak už to šlo z kopce. Kdyby si scénáristé měli sepsat svůj život určitě by to nenapsali takhle! Na to můžeme sázet. Nechápu jak nám to mohli udělat . .

Melon.Katie řekl(a)...

No, mě se to zdálo hezký tak minutu, protože jakmile usekli svatbu bez toho, aby nám ukázali MiSácký "ano" a první pusu v manželství, místo toho dali akorát minutovej taneček... krása... jsou suchý...
Celý tyhle dvě epizody, jako kdyby pro mě neexistovaly!Nechci je znát, nechci se s nima stotožňovat jako s Prison Breakem..
Nebrečela jsem teda vůbec, mě to u seriálů nejde :D Nikdy..

Patty řekl(a)...

Tak s tím s tebou naprosto souhlasím. Já pořád čekám na to, že si konečně řeknou "ano" a oni to takhle usekli :-( Nějaký taneček mě vůbec nezajímá a navíc, než sem se z toho stihla vzpamatovat Sára už byla ve vězení, no úžasné...

Miss Garcia řekl(a)...

Přsně tak.NEž se člověk stihne vzpmatovat už je Sára ve vězejí! Mohli tam dát jejich "ano" a první polibek. Svatbu měli dát celou! A ten konec . . no comment. Pro to nemám slov! Tohle není vůbec Prison Break. Prison Break vypadá jinak! Jsou ubohý že to takhle udělali!

MaSak řekl(a)...

No dobře, já jsem to tu nechchtěla uvádět do kontářů , než to neuvidíme všichni,ale tak, když už jste to načali- Sestřihali to dost trapně! Navíc by ěm opravdu zajíma z promo stills .. jak jde Sára po pláži...no nic,to bych jim ještě byla schopná odpustit,ale nevidím důvod,proč se nemohli políbit,obzvlášť když věděli,že to chtějí na konci takhle zakončit!To bychom si snad zasloužii všichni ne? Aspoň něco,když jí do lochu museli odtáhnout už po dvou minutách... klidně to mohli udělat na dvě hodiny a protáhnout to , dát tam toho prostě víc!Ne,místo toho aby se jim tam všechno vešlo,se jim nemohlo povést zkrátit to hůř než bez polibku! Konečná smutná scéna je téměř 5x delší než celá svatba...dívala jsem se nato!a to si myslim že člověk rychlejš umře,než se ožení!No prostě takovýhle Nejhezčí,ale zároveň záhy nejhoší začátek sem ještě nikdy neviděla!!!Je opravdu vidět,jak si nás fanoušků váží,když jim nestojíme ani o ten ,,pitomý,, polibek! ... No ,doufejme že v tom nemá prsty Wintr!To bych ho totiž už opravdu jela vlastnoručně zabít!!!!! =(((

Sarah řekl(a)...

No určitě! Wintr jede v tom posraným konci. Na tom hrobu, jak se Sara tlemila.. beztak jí stál za prdelí a buzeroval. Omluvte můj slovník, ale já prostě nemám slov pro tak hnusný konec!

Anonymní řekl(a)...

ale ale tady to někdo prožívá:))))

Anonymní řekl(a)...

Se všemi komentáři co tu jsou ,naprosto souhlasím,nebudu to nějak rozebírat,pač bych se jen opakovala,ale jedno co s opakuji a za tím si budu stát,tak mě opravdu moc sklamali!

Anonymní řekl(a)...

Fans ja porad este pozeram, chyba mi este 15 minut do konca, ale uz musim napisat, ze som strasne sklamana, uz to jak posrali na zaciatku tu svatbu, pre tych par zaberov si ju mohli aj odpustit...suhlasim s Vami,o svadobny slub a polibek nas nemali ukratit...

Anonymní řekl(a)...

mozem sa spytat co rozoberate akeho wintra? este som to nevidela ale viem ako to skoncili ze aj tak zomrel tak neviem co u toho hrobu sa stalo a co ten wintr?

Anonymní řekl(a)...

Takový konec jsme si opravdu nezasloužili.Vím že každý to bere jinak,někdo je stím spokojení a druzí zase ne,ale já určitě patřím k těm co stím spokojeni nejsou.Nejhorší konec co mohli udělat.

Anonymní řekl(a)...

Wintr - není to manžel Sarah? Prý do natáčení dost kecal...

Anonymní řekl(a)...

No...ne že bych byla spokojená, ale co se dá dělat? Můžete nadávat jak chcete...změnit to nelze. Jedině, kdyby byl natočenej alternativní konec-což asi není :(. Svatbu mohli prodloužit...to teda mohli!!! Jinak Michaelovo obětování pro Sáru bylo....nemám slov! věděl, že zemře! (nejvíc jsem řvala u scény, kdy Sára říká aby šel s ní, on jí sáhne na břicho a řekne "Já jdu s tebou" :()!!!!!

Anonymní řekl(a)...

Mám dodíváno. Když už dědali extra epizodu, mohli nám fanouškum MiSa dopřát více, závěr samozřejmĚ dojemný..

Patty řekl(a)...

Sarah: Dobře :-D ale máš pravdu a mě začíná čím dál tím více štvát jak nás hnusně odbyli hlavně tou "svatbou", protože by to vyšlo nastejno, kdybychom ani ty pitomé 2minuty ze svatby neviděli.

Anonymní řekl(a)...

Já ten díl nejspíš neuvidím pže mám pomalej net mohli byste mi někdo na e-mail poslat teda spoiler??? Moc prosím....

xxtinaas19@seznam.cz

Miss Garcia řekl(a)...

Ano ten konec je síla. Kdyby ten začátek dali delší bylo by to lepší. Taková hezká scéná a jen pár minut . . Není to fér vůči fanouškům. A ten konec je opravdu lepší nekomentovat. Nevím čím scénáristé uvažovali . . ale pochybuju že to bylo mozkem . . A co se týče Wintra - jestli buzeroval tak to fakt od něj není hezké Sarah je herečka a snad ví jak má co zahrát . .

MaSak řekl(a)...

JJ....námi přezdívaný ,,Wintr,, je opravdu manžel Sarah (pro ty,co to do teď nevěděli)

Anonymní řekl(a)...

Tak závěrečnou epku jsem zkoukla, a jsem z ní hotová...Nemůžu říct, že by se mi nelíbila, a myslím, že až zítra vyjdou titulky, podívám se na ni znova a zážitek z ní se ještě umocní. Některé věty, které Majkl pronášel, by trkly i hluchého, a Sára ani nikdo jiný nepoznal, k čemu se chystá...jenom Mahone měl trochu podezření . to DVD, a ten jejich rozhovor, když Majkl zkoušel, jestli bude fungovat ta karta...
Nevím, jestli by bylo možné, aby se v reálném životě dokázal někdo zachovat tak, jako nakonec Majkl...myslím, že pud sebezáchovy by byl silnější...ale Majkl Sáru miloval a věděl, že tak zachrání ji i jejich dítě...Na jednu stranu to dopadlo dobře: představte si, že by Sára zůstala roky ve vězení, Majklovi propukl naplno ten nádor, trpěl by a nakonec zemřel s vědomím, že Sára je ve vězení a jejich dítě bůhví kde u pěstounů, no to by bylo děsné...Takže to, co udělal, bylo jediné možné řešení.
Ale na druhou stranu je mi to strašně líto, vždyď spolu byli šťastní tak strašně krátkou chvíli, Sára se nedočkala společných chvil s Majklem a dítětem...Vždyť se ani pořádně nerozloučili, neobjali...Já vím, že by na to Sára nikdy nepřistoupila, co udělal, a možná by tam raději zemřeli oba...kdo ví. To mi vadilo nejvíc, že Sára nic netušila a všichni i s Lincem pochopili, až Sára vyšla těmi dveřmi ven...to musel být šok.
No, musím si říkat, že je to jen seriál, ale bylo to hrozně smutný...a s tou svatbou - taky mi bylo líto, že to pojali tak moc rchle, ale ono do žánru tohoto sriálu holt moc nezapadjí romantické scény (bohužel pro nás).

Každopádně na PB budu moc vzpomínat a doufám, že Wenta, nebo Sáru brzy uvidím v hlavní roli nějakého pěkného filmu.

Anonymní řekl(a)...

Nemůžu říct, že to bylo špatný, bylo to jiné kafe, než jsme zvyklí. Jsem spokojená, ale ne z toho, že to tak rychle na začátku usekli a souhlasím, že polibek mohl být, a trošku ta smrt mohl být jinak. Jinak jsem dost spokojená. Jsou to fakt episody navíc. Už těď mi PB chybí!!!

Anonymní řekl(a)...

Skvělý film, škoda, že už je fakt konec.

Anonymní řekl(a)...

Začnu od začátku, když jsem si tenkrát přečetla v únoru, že bude Sára odvezena do vězení a setká se tam s Gretchen, tak jsem si říkala to snad ne, jaké to bude??? Dnes už to vím, a nejsem z tohoto filmu vůbec zklamaná.
Final break mě nezklamal - mělo to dobrou zápletku, napětí, spád, emoce, krásné scény, tak jak to má být , dosazení Mahoneho, neustále v obležení policie, do toho se motá T-Bag. A Sáře to ve vězení dost seklo/ikdyž mnoho ji asi v této pozici moc rádo nevidělo/. Mělo to prostě něco do sebe. Aspoň vím, jak by asi vypadal ten seriál z ženského vězení a i docela mě mrzí, že nebude.
Začátek byl moc hezký, s úsměvem jsem jej sledovala a pak najednou šup a už to zde bylo, to byla taková rychlost , že jsem nestačila se ani usadit. A už to jelo, plánky jak ji dostat ven, fakt jsem se bavila co všechno vymýšlejí. Ta scéna kdy Michael vyjde ven a kouká, že nastavují ty kamery to bylo cool.
Těšila se jsem na Gretchen a na scény mezi ní a Sárou, nebylo toho až tak hodně , ale dobrý!!! scéna kdy spolu utíkají a pak jsou u té kaple a v ten moment se objeví policie , už jsem si myslela, že jí zradí, když odpověděla Ano, ale pak to skvěle zakomentovala až to bylo smutné, chtěla utéct a dát své dceři osobně ten dáreček co udělala, snad ho Sára pak nějak předala, když už si ho vzala. a její hláška - buď mě tu nech s příborama, nebo se sakra rozhodni - mě pobavila. Jak skončila těžko říct, ale počítám, že ji převezli do jiné věznice po tom incidentu co se stal.
T- bag opět prahnul po penězích a chudák si myslel, že se na něho vykašlali, a to jenom kvůli tomu, že Sucre nemohl dřív do té banky a tak by se ani nestalo to co se stalo pak/scéna kdy řve Scofield úplně mrazila / ...Michael musel pak jít k nouzovému plánu a dopadlo to tak jak dopadlo. /ty dveře asi fakt nešli otevřít jinak když to T-Bag neudělal, že nespustil ten alarm a ono by se to jednoduše otevřelo přes tu kartu/
Scény mezi Michaelem a Sárou - kdy spolu vždy mluvili v hádánkách tak také dost dobré, a ten jejich poslední rozhovor jsem skoro obrečela, aspoň, že zde dali polibek, když už nebyl na začátku.
Poslední záběr kdy Sára vyběhla a hledá Michaela a Michaela hledá Linc, a pořád v záběru ty dveře, to fakt ... A poslední zpráva od Michaela pro Sáru a linca z obrazovky to už bylo na mě moc, a slzy přišly.
Myslím si, že pak Kellerman nějak očistil i Sáru. a klidně pak žijou v té Panamě.
Díl skončil a už mi teď Prison break chybí, večer si pustím znovu Final Break a ještě více se na něj soustředím.

Craney řekl(a)...

T-Bag ale udělal přesně to, co Michael chtěl protože věděl že by je zradil. Jediné co michael potřeboval bylo aby T-Bag napráskal že měl udělat ohen ve své cele a oni tak vypli požární alarmy a tak mohl michael propalit ty dveře. Na otevření těch druhých pomocí karty to nemělo vůbec žádný smysl, a T-Bag tedy svou práci vlastně 'udělal' + peníze Sucre nikdy nechtěl poslat na T-Baguv ucet ale na ucet Sáry nebo Lincolna na Kostarice, ale nestihl to a tak jí je nakonec předal sám.

Anonymní řekl(a)...

No máte naprostou pravdu...vím že je to jen seriál, dokoukala jsem to včera ale musím říct že jsem z toho špatná ještě dneska...řvala jsem jak želva

Anonymní řekl(a)...

Bonjorno, went-sarah.blogspot.com!
P>Semirigide, e vendita cialis in italia levitra naturale danno al vendita A [url=http://farmamed.fora.pl/ ]Come Compra cialis generico[/url] Acquista Viagra, Cialis e Levitra. aquisto cialis · vendita cialis generico [url=http://farmitalia.fora.pl/ ]Come Compra cialis in Italia[/url] Acquista Cialis originale da 121doc clinica on-line in Italia. Consultazione [url=http://milanofarma.fora.pl/ ]Dove Compra cialis [/url] Join Date: Sep 2009. Location: Belgium. Posts: 107. Rep: rspbcwjhd bersiap. Send [url=http://farmanova.fora.pl/ ]Dove Comprare cialis in Italia[/url] CIALIS GENERICO QUI a ?0.80 per PILLOLA Grazie. rspbcwjhd non ? connesso [url=http://farmaroma.fora.pl/ ] Compra cialis in Italia[/url]

Anonymní řekl(a)...

I will not acquiesce in on it. I over nice post. Especially the title-deed attracted me to read the whole story.

Anonymní řekl(a)...

Amiable fill someone in on and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thank you seeking your information.

Anonymní řekl(a)...

Brim over I assent to but I contemplate the list inform should have more info then it has.

Anonymní řekl(a)...

Well I assent to but I contemplate the list inform should prepare more info then it has.