úterý 15. února 2011

HOT NEWS: "Identity" + "Analog" and "Foreverland"

Tento víkend se zdá být ohledně Wenta a Sarah průlomový! Během posledních dnů jsme obdrželi několik novinek souvisejících s projekty Stoker a novým připravovaným seriálem "Identity," re-make britského drama seriálu o identitách, v němž by měl Wentworth zaujímat hlavní roli. Ze všech dnešních novinek tedy začnu právě tímto. Wentworth by měl hrát roli Johna Blooma, tajného agenta, který se k hlavnímu týmu připojí velice neochotně. Více informací kolem tohoto seriálu zatím nemáme, ale určitě je dostaneme v brzké době.



Dále se objevila zpráva, že Wentworth zaujme hlavní roli ve filmu "Analog", který vypovídá příběh introvertního géniuse, jež vyhledává lásku ve stále se rozrůstajícím digitálním světě. Direktorem je Mike Million, který k filmu napsal scénář, jež se v roce 2005 dopracoval do Black Listu. Režisérem by měl být Brendan McDonald a natáčení má začít tohle léto v Michiganu. Těšíme se na podrobnosti!

Nakonec není pozadu ani Sarah Wayne Callies. Ta podle nejnovějších informací podepsala smlouvu na film "Foreverland", jehož příběh se točí kolem smrtelně nemocného muže, který se spolu se sestrou svého přítele vydá vysypat jeho popel do Mexika. Sarah bude hrát postavu Fren. Zajímavostí je, že natáčení probíhá v Mexiku ve městě Baja :-)

1 komentář:

Wseantra řekl(a)...

ty jo.. je vážně skvělý, že Went má tolik nabídek!
moc se těším na další seriál s Wentem, i na film se Sarah!