úterý 10. srpna 2010

Sarah Wayne Callies' screenplay!

Teď opravdu nevím, jestli si z nás oba dělají srandu, ale i Sarah Wayne Callies dopsala scénář k filmu "Elena's Serenade"! Producentem projektu bude Cameron Lamb (mezi jeho filmy patří například "Daydream Nation") a společnost Film Farm, která má na svědomí například film "Adoration". Zdrojem příběhu je oblíbená dětská knížka od Campbell Geeslin. Vypráví o dívce, která překročila hranice Mexika, aby se stala foukačem (skla). Film je naplněn hlavně hudbou, až magickým realismem a sny mladé dívky, který ukazuje hrdinky pouť od nevinnosti k poznání a zkušenostem.
Source: hollywoodreporter.com, postprisonbreak

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Tak to super ne?Teda pokud to není v tip:-)

Anonymní řekl(a)...

Craney Pokud máš stále problémy s počítačem,tak bych ti mohla třeba s něčím pomoci,tedy pokud to nebude nic složitého:-)

Craney řekl(a)...

To bych docela i uvítala! :-) Přidávat příspěvky nic složitého není, spíš je důležitá aspoň pokročilá angličtina na překládání článků, protože v nástávajících dnech nás nic jiného než textové novinky asi nečeká... ale určitě bych uvítala, moc děkuju za nabídku:-)
Spojíme se nějak?

Anonymní řekl(a)...

Jej ta angličtina to bude asi ten problém,neumím ani trochu anglicky.Ted záleží na tobě,jestli ti budu v nečen užitečná?!

Craney řekl(a)...

Ou, tak to bude asi problém:-( já bych tě zase nerada trápila, protože ta ájina je bohužel hlavní..

Anonymní řekl(a)...

jj v pohodě,jen jsem chtěla pomoci když jsem viděla že ti nefunguje počítač:-)ale bohužel neuspěšně.

Craney řekl(a)...

A já to opravdu oceňuju, jen by to nemělo moc smysl :-(