sobota 22. května 2010

Faces in the Crowd - Synopsis

Scénárista a režisér Julien Magnat, nominovaný na oscara, započal 8. května natáčení filmu "Faces in the Crowd" v okolí kanadského Winnipegu.

Milla Jovovich (Čtvrtý druh, Resident Evil) se společně s Julianem McMahonem (Nip/Tuck, Fantastická čtyřka, Plastická chirurgie s.r.o) objeví v psychologickém thrilleru produkovaném společnostmi Minds Eye Entertainment, Forecast Pictures, Radar Films, a Frantic Films - kanadsko-francouzský tým složený z Kevina DeWalta, Jeana-Charlese Lévy, Clémenta Misereze a Jamieho Browna produkují tento film společně s Hollywoodskými veterány Scottem Mednickem a Sylvianem Whitem. Hlavními producenty jsou Christopher Petzel a Milla Jovocich.

Magnatův script je o učitelce ze základní školy - Anně Marchant (Milla Jovovich), která byla zraněna sériovým vrahem známým pouze jako Tearjerk Jack. Anna přežije, avšak musí zápasit s neurotickou poruchou zvanou "prosopagnosia", nebo-li "obličejová-slepota". Anna není schopna rozeznat obličeje ani hlasy lidí z jejího okolí. Zatímco spolupracuje s detekvitem Kerrestem (Julien McMahon), Anna se snaží identifikovat vraha. Vrah je však rozhodnutý odstranit potencionálního svědka, a každou sekundou se přibližuje, protože pouze Anna viděla jeho tvář.

1 komentář:

gil-horatio-mac řekl(a)...

Jé Julian McMahon je nejlepší :) :)