neděle 16. srpna 2009

Which's Hotter? The Finale

Máme za sebou 6. a poslední kolo naší letní ankety "Which's Hotter?". Troufám si říct, že se jednalo o nejtěžší duel, i když neskočil úplně vyrovnaně. Teď je na vás, abyste vybrali celkového vítěze ze všech, kteří vyhráli svůj duel. Nezapomeňte, že celá soutěž "Which's Hotter?" nebyla o nejpžasnějších fotkách, ale otěch, které si byly podobné, a vy jste měli rozhodnout, které byly více HOT. Rozhodnutí je jen a jen na vás. Ještě před tím, než se podíváte na všechny finalisty, si prohlédněte, jak dopadlo minulé kolo.
HLASOVÁNÍ KONČÍ 31.SRPNA!

Sarah from 2008 - 20 hlasů/38%
Wentworth from 2009 - 36hlasů/ 62%
výsledky

Na závěr bych byla ráda, kdyby 'poslouchalo' co nejvíce fanoušků, návštěvníků naší fansite. 21.září bude náš web slavit svůj první - velice úspěšný - rok, a proto jsem se rozhodla, že by chtělo vymyslet nějaké poděkování hlavně vám, jelikož jste naše stránky objevili a pečlivě je navštěvovali. Vymysleli jsme projekt, do kterého se doufáme zapojí co nejvíce lidí, a který se dostane (doufejme) přímo až k Wentworthovi a Sarah. Možná někteří z vás už tuší, ale nechte se raději překvapit. Tajemství tohoto prpjektu, včetně s jeho názvem a instrukcemi, jak se zapojit a jak bude vše probíhat se dozvíte začátkem září. Chytří z vás si uvědomili, že anketou (v postranním panelu), kde jsme se vás ptali jestli jste či nejste WeSah fanoušek, jsme se zároveň jistili, jestli bude vůbec o projekt nějaký zájem =)

CLICK FOR MEGA SIZE!
Image Hosted by ImageShack.us



online casino Web Poll

7 komentářů:

Sarah řekl(a)...

Sakra, to je dilema, ale asi po 5-ti minutovém váhání jsem se rozhodla =D

Miss Garcia řekl(a)...

No není to vůbec lehké. Váhala jsem dlouho, ale rozhodla jsem se =)

Anonymní řekl(a)...

Všechny fotečky mají svoje kouzlo,ale taky jsem se rozhodla pro jednu zní i když váhání bylo.

Ivee řekl(a)...

sakriš...chcu hlasovat víckrát!! :D já se prostě nerozhodnu...ach jo..to mi nedělejte :D

Rose řekl(a)...

Máte moc pěkný blog. Moc se mi líbí. Nespřátelíte?

Rose řekl(a)...

Děkuju za spřátelení.Hned si vás přidám ;)

adelushka řekl(a)...

Ahoj. Ale já se na ty novinky Wenta dívám na stránce www.w-miller.net takže ty fotky jsou z té stránky a tam jsem je taky první uviděla...ale jestli ste ty fotky meli první vy, tak to se omlouvám...už tam jdu dát váš zdroj:) Kdybych něco kopírovala z Vaší stránky, tak určitě dám zdroj..:)