úterý 1. února 2011

Novinky, novinky, novinky!

Po dlouhé době jsme obdrželi hned několik nových informací týkajících se filmu "Stoker", jehož scénář napsal Wentworth Miller pod pseudonymem Ted Foulke minulý rok, a podařilo se mu jej prodat filmovému studiu Fox Searchlights. Hlavní role byly rázem připisovány dvěma známým herečkám - Carey Mulligan a Jodie Foster. Produkce filmu se ujali bratři Ridley a Tony Scott a jejich společnost the Scott Free banner. Teď se pojďme podívat, kolik z těchto informací přetrvalo až do dnešního dne...



Carey Mulligan ani Jodie Foster nebudou částí filmu Stoker. Carey, která měla představovat samotnou Indiu, nahradí mladá herečká Mia Wasikowska, již znáte z nejnovější adaptace Alenky v říši divů, kde hrála právě Alenku. O tom, kdo převezme roli po Foster, ještě není jasno. Režisérem se stal Chan-wook Park, pro něhož bude Stoker prvním filmem s anglickým zněním. Zároveň se Wentův scénář ke Stokerovi umístil na 5. příčce v anketě "2010 Black List Top 10", což je deset nejlepších scénářů, které ještě nebyly zrealizovány. O možném herci na post strýčka Charlieho se diskutuje i o Johnny Deppovi. Je to však spíš nepotvrzená spekulace. Nakonec jsme dostali zprávu, že natáčení začne někdy teď na jaře, takže držíme palce, aby vše proběhlo tak, jak má!

The Mourning Portrait. Asi si všichni říkáte - nebo alespoň ti z Vás, kteří si tento projekt stále pamatují - "Kdy už sakra začne to natáčení?" Ano, tvůrci slibovali začátek natáčení tohoto sci-fi thrilleru s Wentworthem v hlavní roli na leden tohoto roku. Avšak skutek utek a natáčení né a né začít. Prozatím je stanoveno nepřibližné datum "jaro 2011", tak uvidíme.

Vzpomínáte si na připravovaný film "Four Saints" o lékařkách, které během první světové války zachránily nespočet zraněných vojáků? Sarah Wayne Callies měla hrát jednu z hlavní rolí, ale bohužel od ní upustila, pravděpodobně kvůli vytížení se seriálem The Walking Dead, jehož natáčení druhé série začíná také někdy v nejbližší době. Zároveň pánové z AMC potvrdili, že silně uvažují, zda neposunout premiéru druhé řady z prvotně plánovaného září na květen. To by se nám všem určitě moc líbilo! Takže budeme doufat.

5 komentářů:

Ivee řekl(a)...

konečně nějaké nové zprávy :) škoda, že Sarah nebude ve Four Saints :( mám ráda filmy s touto tématikou a tak jsem byla šťastná, že tam bude hrát...a Mourning Portrait bych taky ráda viděla, tak doufám, že se vůbec začne natáčet! :D

Ninkaa řekl(a)...

páni...tak na mourning portrait se rozhodne tesim ... ale sem zvedava i na Stoker...Johnny Depp by tam mohl hrat podle me je to skvely herec...samozrejme az po Wentovi =)...jinak mas super blog rada tu chodim =)

Craney řekl(a)...

Ivee: Taky jsem se těšila, že uvidíme Sarah v historickém filmu, ale bohužel... snad někdy příště:)

Ninkaa: Děkuji:) Osobně mám Deppa moc ráda, ale přesto bych do role Charlieho viděla spíše samotného Wenta :-)

Ivee řekl(a)...

jj snad příště :)
já bych řekla, že úplně nejlepší by bylo, kdyby ve Stokerovi hrál Went i Sarah :D

Ninkaa řekl(a)...

jo no to by bylo uplne nejlepsi xDD