pátek 7. srpna 2009

Analyzing 2.16 !

Po předešlé až do detailu rozložené scéně z epizody 1.19, kterou jsme 'rozkládali' před několika měsíci, pokud si vzpomínáte, nás teď samozřejmě čeká 2.16.Bohužel ke zklamání mnoha fanoušků,nejedná se o stejný detailný rozklad jako u 19.dílu.Ale tak,snažila jsem se alespoň něco zajímavého přidat =) S opětovnou pomocí autora minulého analyzing Laury,od které jsem znovu sebrala námět a několik poznatků z její továrny.

Takže!Co vás vlastně čeká?Bohužel tedy žádný rozklad,ale za to - Chyba, několik zajímavostí, samozřejmě nějaká grafika na vyplnění prázdných míst =)

1) CHYBA - Tohle je obrázek Sáry ještě před tím, než Michael vůbec vstoupil dovnitř. Nalevo vidíte obtisklou ruku na skle (kterou tam položil Michael až PO líbací scéně, kdy vlak prudce zabrzdil). Co z toho vyplývá? Dle Laury buďto byla tato scéna se Sárou točena až po té líbací, nebo lidé z Prison breau neumí čistit urcadla, či se spojili s mimozemšťany z Rossewellu. Odpověď je myslím jasná =)

Image Hosted by ImageShack.us

2) ZAJÍMAVOST - celá tahle scéna není točena na 'jeden střih'. To si z vás určitě každý všiml, ale kdo z vás zaznamenal tenhle polibek - sledujte levý horní roh animace.

Image Hosted by ImageShack.us


3)TŘI RŮZNÉ SCÉNY? - Originální scéna, kterou jsme dostali v díle 2.16 Chicago není jediným způsobem, jak se tato scéna točila. V traileru na tuto epizodu může i slepý člověk rozpoznat Sáry jiný tón hlasu když říká větu, kterou snad každý fanoušek zná na zpaměť, a následná scéna je také odlišná od té originální. Zkontrolujte si to =)



S tímto tématem nekončíme. Trailerů je vždy ja jednu epizodu hodně, nebo tomu alespoň tak bývalo, a právě v dalším promu se objevila zase další - odlišný střih. Když všechny tři ( i s originálem) porovnáte, všimnete si, že v originále se nikdo z nich nesměje (ve druhém ano) a Michael se naklání pomalu (ve třetím na to jde docela rychle + nesměje se =DD) já vím zamotané, ale když se na to podíváte víckrát, určitě budete souhlasit.
Takže tedy - třetí scéna o které jsem doteď mluvila je v animaci níže (bohužel jsem přes veškeré úsilí nenašla originální promo, ze kterého je obrázek vytvořený, ale myslím, že tohle bude stačit).

Image Hosted by ImageShack.us


Ještě na závěr, zastavme si to, prohlédněte si ikonky ze všech tří scén.

Originál
free image hostfree image hostfree image hostfree image host
free image hostfree image hostfree image hostfree image host

2. scéna z traileru - kté přidávám jen docela kvalitní 'screen' (vůbec nevím odkud ho mám, kdybych našla originál, bez těch nesmyslů okolo, samozřejmě postnu)

Image Hosted by ImageShack.us

3. scéna z animace (a doposud neobjeveného traileru)

free image hostfree image hostfree image hostfree image host


Tak, a máme druhý rozklad scény za sebou, příště se těšte na scénu z epizod 2.22 Sona =)

2 komentáře:

Sarah řekl(a)...

Tak to vypadá že si líbaček užili až až =DD

Anonymní řekl(a)...

taky si myslím:-)