sobota 30. května 2009

Novinky a Drby

Dne 29.5., nebo-li včera, se na stránce kosmetického studia Ole Henriksen Face/Body objevilo jméno Wentwortha Millera, který podle jejich webu podstoupil čištění obličeje (zahrnující zřejmě póry,nečistoty a další nechtěné věcičky). Na celý článek společně se jmény dalších hvězd, které se v tomto studiu objevily, se můžete podívat zde.

Wentworth Miller v Bioshocku? Už nedávno jsme vás o tom informovali, že režisér veleúspěšných Pirátu z Karibiku se rozhodl natočit film Bioshock podle stejnojmené oblíbené počítačové hry. Příběh se odehrává v podmořském světě, kam se svým letadlem spadne pilot Jack, hlavní postava, kterou by měl ztrárnit právě Went, a postupně přichází na to, že na tomto místě není sám... Každý určitě znáte účty na Twitter, a právě tam je i Wentworth, který v posledním příspěvku napsal, že 'Ačkoliv Prison break možná končí... Já už mám něco dalšího na práci." S narážkou na slovo 'Bioshock'. Jenže Twitter je v tomto velice nespolehlivý, a sám Went řekl, že na takovou zábavu jako je přidávání příspěvků na Twitter nemá čas, a už několikrát se objasnilo, že Went Twitter opravdu nepoužívá, ale jen nějací agilní fanoušci se snaží být zajímavými. Avšak drbů kolem Wentova účinkování v tomto filmu je už tak nespočet, že doufejme, že je to vše pravda a Wentworth se nám příští rok v tomto trháku objeví:-)

Nakonec se vracím zpět k Soundtracku. Oficiální vydání bude opravdu 'až' 2.června za 3 dny. V Německu je to taktéž, proto se omlouvám, že jsem včera udala špatné datum.

2 komentáře:

barush-qaa řekl(a)...

Před nedávnem jsem tě žádala o spřátelení,rozmyslela sis to?

Anonymní řekl(a)...

Už se moc těším na Wentíka v celovečeráku. To bude něco!