sobota 2. dubna 2011

NEWS: Resident Evil: Begins + Identity

Konečně jsme se dočkali nějakých novinek, ačkoliv Vás ani jednou pravděpodobně nepotěším. Pokračujte ve čtení a zjistíte víc. Začněme nejdříve seriálem "Identity", v němž měl Wentworth Miller hrát hlavní roli tajného agenta Johna Blooma, ale před pár týdny ji odmítl a byl oficiálně pře-obsazen jiným hercem. Natáčení seriálu začalo minulý týden v kanadském Montrealu a věřte tomu, nebo ne, od té doby lidé publikují na twiteru zprávičky o tom, jak potkávají Wenta na natáčení Identity. Celá tahle záležitost se zdá být pořádně zamotaná, takže nám nezbývá nic jiného, než si počkat, jak to tedy nakonec dopadne!
Thanks to Excommunicated



Resident Evil: Begins - oficiální logo
Teď se přesuňme k pokračování úspěšné sci-fi/horrorové ságy Resident Evil, v jejímž zatím posledním dílu hrál Wentworth Miller postavu Chrise Redfielda. Pátý díl měl navazovat na osudy postav, které jsme potkali v Afterlife, ale filmové studio Screen Games se rozhodlo pro změnu strategie. Páté pokračování bude natočeno jako tzv. reboot, neboli restartování celé ságy zpět na začátek. Bude zachycovat příběh postav před apokalypsou. Uvidíme Millu Jovovich opět v roli Alice, jež v té době pracovala pro Umbrellu, avšak hlavní roli bude představovat Sienna Guillory jako Jill Valentine (v originální hře měla romanci s Chrisem Redfieldem). Bohužel, Wentworth nebyl zaznamenán v hereckém obsazení, takže nevíme, jestli ho jako Chrise v sequelu uvidíme, či nikoliv. Obrázek výše je oficiální logo.

6 komentářů:

Reninkaa řekl(a)...

tak to nee...v Resident Evilu musi hrat ja se na neho tak tesila =( ...ale identity by mohly vyjit

Miss Garcia řekl(a)...

Doufám, že v Resident Evilu bude hrát, ta role mu sedla byl výborný a těšila jsem se na 5. pokračování s ním, takže doufám, že to výjde!

Craney řekl(a)...

Tak nakonec to s Resident Evil: Begins byl aprílový žertík. Pátý díl bude normálně pokračováním Afterlifu... :-)

Reninkaa řekl(a)...

tak to se mi ulevilo =)zas se na RE muzu tesit =D

Ivee řekl(a)...

ještě pár takových žertíků a bude po mně :D Nápad zachycení postav před apokalypsou by se mi líbil, ovšem jen pokud by tam byl i Went! :P a romance ať má jen se Sarah, jestli můžu poprosit. Děkuji. :D Co by se mi vůbec nelíbilo je hlavní role nějaké Guillory..Resident Evil mám ráda a to hlavně díky Mille a nechcu žádné změny! :D

Miss Garcia řekl(a)...

Uf tak to se mi hoodně ulevilo, že bude v 5. pokračování Residen Evil. Už se na těším!!