pátek 1. dubna 2011

Wentworth Miller končí s herectvím, přesouvá se ke scénáristice

Ačkoliv se to mnohým může příčit, Wentworth dal jasně najevo, že v psaní nalezl svou novou vášeň. Od té doby, co úspěšně prodal svůj prvotní script "Stoker", se začalo spekulovat o možnosti, že by Wentworth Miller skoncoval s hraním. Vždy se však jednalo pouze o drby a strachující se nářky fanoušků. Bohužel, dnes tyto spekulace potvrdil sám Wentworth, a to slovy: "Trvalo mi dlouho, než jsem učinil definitivní rozhodnutí. Herectví představuje značnou část v mém životě, díky této profesi jsem ve světě něco dokázal, ale musím uznat, že můj nedávný úspěch se scénářem k filmu "Stoker" mi dodal odvahu zkusit zase něco jiného. Věnoval jsem herectví úžasných několik let, ale teď se chci zaměřit na svou nově objevenou vášeň. Doufám, že moji fanoušci, kteří ke mně byli vždy laskaví, mě budou i nadále podporovat, přestože se nebudu objevovat na filmových plátnech." Můžeme jen doufat, že Went svůj názor časem změní. Pokud ne, můžeme mu jen přát štěstí v nové brandži a čekat, až jím napsané filmy vtrhnou do kin!

Celé vyjádření najdete uvnitř příspěvku.


APRÍL!

8 komentářů:

Ivee řekl(a)...

hey kámo, takové věci mi nedělej! :D já málem dostala heart attack! :D stačil mi titulek, pak to čtu a skoo bylo po mně!
to se ti povedlo ;) :D

Wseantra řekl(a)...

:D ty vado! mě málem klepla pepka!
hůů! skvěle napsaný! fakt jsem tomu věřila :D
:D

Craney řekl(a)...

Díky, díky:D Bylo mi líto vynechat jedinou možnost přidat příspěvek, když novinky nejsou:D

Reninkaa řekl(a)...

omg mi se na 10 sekund zastavilo srdce!!..no ze me to nenapadlo hned ze je APRIL xD ..ale dobre ty xD

Anonymní řekl(a)...

To si děláš kozy!!! :-)))
Mě málem ukápla slza!

Craney řekl(a)...

:D:DD

Miss Garcia řekl(a)...

Tak tohle se ti povedlo :D :D Málem jsem ti naletěla :D Upřímně byla by škoda, kdyby s hraním skončil :D Fakt povedený :D Kde na takový nápady chodíš?? :D

Melon.Katie řekl(a)...

Craney ty jsi fakt bastard!