sobota 28. května 2011

NEWS: More abou 'Loft' + Law&Order info + IRC Atlanta

Po delší době pro Vás máme hned několik novinek. Začněme hned, bez jakýchkoliv úvodů. Americký remake belgického filmu "Loft" si opravdu získal pozornost Wentwortha Millera a ten je oficiálně zařazen mezi hlavními postavami! Hrát bude - jak bylo již dříve oznámeno - postavu Luka, tichého, inteligentního muže, který ani na první pohled nevypadá, že by potřeboval s přáteli sdílet místo, kam by si vodil své milenky. Sám režisér filmu Eric van Looy již s Wentworthem promlouval a v jednom ze svých nejnovějších interview se zmínil o tom, jak si ohledně spolupráce padli do oka. Jednou ze zajímavostí je i fakt, že belgický herec Matthias Schoenaets, který hrál v originální verzi postavu Filipa, si ji zopakuje i v americkém remaku! A nakonec třešnička pro fanynky, Wentworth bude velice pravděpodobně točit i nějaké sexuální scény.


Law&Order, seriál, který všichni znáte. Ať už jako jeho fanoušci, nebo jako diváci jediné epizody, v níž si Wentworth Miller střihl roli strážníka Nata Kendalla. Seriál bohužel opouští jeho hlavní postavy a v televizním světě se tak debatuje o tom, zda bude seriál zrušen, nebo hlavní postavy nahradí někdo jiný. A právě v této souvislosti se mluví o Wentovi a jeho postavě z minulé série. Zatím se opravdu jedná jen o debaty, ale určitě budeme informovat, pokud se tento "drb" více rozvine.

IRC v Atlantě je organizace, která pomáhá lidem v nesnázích, zajišťuje je, pokud přichází z těžkých podmínek zahraničí, dává jim ubytování na území Spojených států a dětem umožňuje studium. Sarah Wayne Callies a její manžel Josh Winterhalt jsou dlouholetými patrony. A vzhledem k tomu, že Sarah zamířila do Atlanty z důvodu natáčení druhé série The Walking Dead, navštívila i tuto organizaci a prohlédla si zdejší poměry. Pár fotek najdete níže. Samotná organizace si jejího přítomnosti velice vážila.


6 komentářů:

Ivee řekl(a)...

sexuální scény! mmm...nemůžu tam jet si zahrát jednu z milenek? Ať mě pak klidně zabijou :D
No těším se na to velice :)

Craney řekl(a)...

Myslim, že na to kdyby uspořádali konkurs, ty holky by je ušlapaly:D:D

Anonymní řekl(a)...

mohli by natocit 5.seriu prison break

Ivee řekl(a)...

no to každopádně Craney :D
spíš by mohli přetočit Final Break :D

Craney řekl(a)...

Anonymní: Mohli, ale neudělají to.
Ivee: A když už by byli u toho, klidně i třetí a čtvrtou sérii:D

Ivee řekl(a)...

Pravda :D :D